Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Signatury svazku: 641.54
Nože v kuchyni. jak krájet, filetovat a vykošťovat jako profesionál! / Marcus Wareing ... [et al.] ; z anglického originálu ... přeložila Lucie Schürerová
Wareing, Marcus
Další původce: Hill, Shaun
Další původce: Trotter, Charlie
Další původce: Hall, Lyn
Další původce: Schürerová, Lucie
Praha Fragment 2014
Rozsah: 224 s. : il.
Edice: Jídlo & nápoje & recepty
ISBN: 978-80-253-2241-3
Klíčová slova: kuchyně, nože, používání, filetování, návody, zelenina, maso, ryby, měkkýši, těsto, dezerty, ovoce
Dostupné

Rozpis svazků

Lokace Signatura Přírůstkové číslo Stav Kde
Oddělení pro dospělé 641.54 244547 Dostupné
Lokace Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně Kde
Oddělení pro dospělé 1 0 1 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.